Pošaljite nam email kontakt@euro-kamini.hr

Nazovite nas 095 197 8627

Pronađite nas Varaždin

Ugradnja kamina

Ugradnja kamina – izrada kamina po mjeri

kamini logo

Tvrtka EURO KAMINI Varaždin nudi kompletnu izradu kamina na Vašoj lokaciji. Uz to, nudimo pomoć i savjetovanje kod ugradnje kamina te prodaju ložišta za kamine s dostavom na području cijele Hrvatske.

Možemo se pohvaliti da je naša ugradnja kamina, odnosno izrada kamina po mjeri, vrlo stručna usluga jer koristimo materijale visoke kvalitete. Tako stvaramo odličan finalni proizvod s kojim ćete biti zadovoljni, što može potvrditi i veliki broj naših dosadašnjih zadovoljnih kupaca.

Ugradbeni kamin po Vašoj želji!

Bogato iskustvo od preko 20 godina u izradi i montaži kamina garancija su kvalitete i sigurnosti. Uz stručnu pomoć i vrhunski proizvod dugo godina ćete uživati u jedinstvenom ugođaju Vašeg novog kamina!

U našoj ponudi su ugradbeni kamini na drva i kamini na pelete, a naročito su traženi moderni kamini na centralno grijanje.

Ovisno o Vašim željama i potrebama te svim specifičnosti prostora u koji će se kamin ugraditi, možemo Vam ponuditi različite stilove i modele. Tu su moderni kamini, rustikalni kamini, klasični kamini, kutni kamini, jednostrani kamini, dvostrani kamini te brojni drugi. Za sve kamine nudimo garanciju. Kod nas se može kupiti i sva potrebna oprema za kamine.

U nastavku pogledajte široki izbor modele iz naše ponude, a za sva pitanja, ponudu ili savjet slobodno nas kontaktirajte.

S veseljem ćemo izraditi Vaš savršen kamin po povoljnoj cijeni!

Copyrighted Image