Pošaljite nam email kontakt@euro-kamini.hr

Nazovite nas 095 197 8627

Pronađite nas Varaždin

Izrada roštilja po mjeri

Izrada roštilja po mjeri

Želite roštilj / vanjski kamin za Vaše dvorište ili terasu? Na pravom ste mjestu! U našoj ponudi je izrada roštilja po mjeri, a možemo Vam ponuditi i izradu pečenjara. Sve radimo od kvalitetnih materijala na Vašoj lokaciji, uz kompletnu izradu u potpunosti prema Vašim željama. Ovisno o specifičnostima i svim zahtjevima predložit ćemo najbolje rješenje za Vaš prostor.

U izradi svih naših proizvoda koristimo materijale visoke kvalitete jer upravo tako stvaramo siguran i pouzdan proizvod koji je visoko funkcionalan i vizualno primamljiv. U nastavku pogledajte neke od modela i odaberite stil za Vaš roštilj / vanjski kamin, s time da su naravno moguće i sve druge kombinacije materijala. U ponudi je i oprema za roštilje i pečenjare tako da dobivate sve što je potrebno za pripremu jela i ugodna druženja s obitelji i prijateljima.

Uz našu stručnu izradu i kvalitetan roštilj / vanjski kamin uživat ćete dugi niz godina u jedinstvenom kulinarskom doživljaju! Za sve narudžbe i sva pitanja slobodno nas kontaktirajte.

Vanjski zidani roštilji

1 - Vanjski zidani roštilji2 - Zidani roštilj od kamena3 - Vanjski roštilj od kamena4 - Zidani roštilj za dvorište9 - Vanjski moderni roštilj8 - Vanjski roštilj6 - Zidani vanjski roštilj5 - Vrtni roštilj od kamena7 - Vanjski roštilj od kamena

Pečenjare i krušne peći

1a - Vrhunska krušna peć2a - Krušne peći3a - Zidana krušna peć4a - Pečenjare i krušne peći5a - Zidana krušna peć6a - Krušna peć7a - Izrada peći na drva8a - Krušna peć9a - Krušna peć izrada10a - Izrada krušne peći za pizzu1b - Krušne peći i pečenjare2b - Pečenjara i krušna peć3b - Pečenjare i krušne peći4b - Vrtne pečenjare5b - Zidana pečenjara od kamena6b - Pečenjara i krušna peć izrada7b - Zidane pečenjare8b - Zidana pečenjara9b - Zidana pečenjara10b - Pečenjara zidana11b - Pečenjare i krušne peći12b - Pečenjara i krušne peć

Copyrighted Image