Pošaljite nam email kontakt@euro-kamini.hr

Nazovite nas 095 197 8627

Pronađite nas Varaždin

Izrada roštilja po mjeri

Izrada roštilja po mjeri

Želite roštilj / vanjski kamin za Vaše dvorište ili terasu? Na pravom ste mjestu! U našoj ponudi je izrada roštilja po mjeri, a možemo Vam ponuditi i izradu pečenjara. Sve radimo od kvalitetnih materijala na Vašoj lokaciji, uz kompletnu izradu u potpunosti prema Vašim željama. Ovisno o specifičnostima i svim zahtjevima predložit ćemo najbolje rješenje za Vaš prostor.

U izradi svih naših proizvoda koristimo materijale visoke kvalitete jer upravo tako stvaramo siguran i pouzdan proizvod koji je visoko funkcionalan i vizualno primamljiv. U nastavku pogledajte neke od modela i odaberite stil za Vaš roštilj / vanjski kamin, s time da su naravno moguće i sve druge kombinacije materijala. U ponudi je i oprema za roštilje i pečenjare tako da dobivate sve što je potrebno za pripremu jela i ugodna druženja s obitelji i prijateljima.

Uz našu stručnu izradu i kvalitetan roštilj / vanjski kamin uživat ćete dugi niz godina u jedinstvenom kulinarskom doživljaju! Za sve narudžbe i sva pitanja slobodno nas kontaktirajte.

Vanjski zidani roštilji

Pečenjare i krušne peći

Copyrighted Image