Pošaljite nam email kontakt@euro-kamini.hr

Nazovite nas 095 197 8627

Pronađite nas Varaždin

Prodaja kamina

Prodaja kamina na drva i pelet


Prodaja kamina na drva

Želite ugradbeni kamin za Vaš dom, ugostiteljski objekt ili neki drugi prostor? No, niste sigurni koji kamin odabrati? Na pravom ste mjestu jer nudimo prodaju kamina na drva i pelet, uz stručno savjetovanje kod odabira kamina.


Stručna pomoć kod odabira kamina

Zahvaljujući preko 20 godina iskustva, u mogućnosti smo ponuditi najbolje rješenje za Vaš prostor. Ovisno o prostoru u koji želite smjestiti novi kamin, načinu na koji želite grijati prostor, vizualnom izgledu i ostalim zahtjevima, pomoći ćemo odabrati odgovarajuće rješenje koje će donijeti toplinu i predivan ugođaj u Vaš prostor.


Prodaja kamina i sve za ugradnju kamina

Za razliku od velikih trgovačkih centara, naša usluga je u potpunosti prilagođena svakom kupcu. Pomažemo na svakom koraku, nudimo vrhunske proizvode i materijale, te dajemo najbolje rješenje prema Vašim željama.

  • STRUČNA PODRŠKA I SVI MATERIJALI ZA UGRADNJU KAMINA – ukoliko želite sami ugraditi kamin možemo Vam pomoći odabrati najbolje ložište za kamin i potrebne materijale, savjetovati kod izrade i dostaviti sve potrebno na Vašu lokaciju.
  • VISOKOKVALITETNA LOŽIŠTA ZA KAMINE – u našoj ponudi su ložišta za kamine svjetski poznatih proizvođača Seguin i Technical. Riječ je o proizvodima koje krasi visoka kvaliteta, trajnost, sigurnost i vizualna ljepota.
  • UGRADNJA KAMINA – ako želite nama povjeriti kompletnu izradu kamina, možemo ponuditi sve od izrade idejnog rješenja do finalne ugradnje kamina na Vašoj lokaciji.
  • OPREMA ZA KAMINE – nudimo i svu potrebnu opremu za kamine kao što su izolacija, rozete za kamin, pribor za čišćenje kamina i sve druge materijale i potrepštine koje će Vam trebati kod izrade i korištenja kamina.

U nastavku pogledajte moderne kamine iz naše široke ponude. A za sve upite i dogovor sastanka na kojem ćemo saslušati Vaše želje i potrebe, slobodno nas kontaktirajte!


Za sve proizvode u našoj ponudi nudimo brzu i povoljnu dostavu na području cijele Hrvatske!


Copyrighted Image