Pošaljite nam email kontakt@euro-kamini.hr

Nazovite nas 095 197 8627

Pronađite nas Varaždin

O nama

O NAMA

EURO KAMINI VARAŽDIN

Tvrtka EURO KAMINI je specijalizirana za izradu i montažu kamina, roštilja, zidanih pečenjara i krušnih peći. Već preko 20 godina uljepšavamo prostore na području cijele Hrvatske: kuće, restorane, hotele, apartmane, vikendice i druge objekte. Naši ugradbeni kamini, od kojih su najtraženiji kamini na drva, rješenja su koja daju jedinstveni ugođaj za dugi niz godina.

Nudimo vrhunske proizvode i svu potrebnu opremu, a u gradnji koristimo materijale visoke kvalitete. Ovisno o specifičnim zahtjevima izrađujemo visoko funkcionalna rješenja koja su oku ugodna.

Bogato iskustvo i zadovoljni kupci su potvrda naše kvalitete!

U ponudi imamo raznovrsni dizajn tako da možete odabrati stil koji će se savršeno uklopiti u Vaš unutarnji ili vanjski prostor. Pogledajte naše radove i kontaktirajte nas da pronađemo najbolje rješenje po Vašoj želji!

euro kamini varaždin
Oprema za kamine

Pomoć i pribor za izradu i održavanje kamina

Želite sami izraditi svoje rješenje? Trebate dodatni pribor? Nudimo široki asortiman obloga, ložišta i razni pribor vrhunske kvalitete. Imajući u vidu Vaše želje i zahtjeve pomažemo u izradi i održavanju Vašeg kamina, roštilja, pečenjare ili peći.

Profesionalna posvećenost detaljima ključna je za kvalitetu na svim razinama: od samog kontakta pa sve do završnog rezultata. Zato stojimo na raspolaganju u svim fazama izrade i korištenja naših proizvoda i rješenja.

Za sve upite slobodno nas kontaktirajte.

EURO KAMINI Varaždin je Vaš pouzdani partner za kvalitetan proizvod koji pruža sigurnost i ugodnu atmosferu u Vašem domu!

Obratite nam se s punim povjerenjem!

logo

Copyrighted Image