Pošaljite nam email kontakt@euro-kamini.hr

Nazovite nas 095 197 8627

Pronađite nas Varaždin

Seguin ložište za kamin

Seguin ložišta za kamine

Seguin ložišta za kamine su napredni proizvodi na tržištu koji nude vrhunsku tehnologiju i predivnu atmosferu u svakom prostoru. Odaberite ložište za kamin ovog proizvođača kako biste dobili sve ono što moderni kamin mora imati.

toplozračni kamin Seguin Europa 7 evolution

Ova nova generacija kaminskih ložišta nudi efikasniju potrošnju drva i smanjenu emisiju za veću udobnost u prostoru. Sustav za automatsku regulaciju topline i pouzdani mehanizam za otvaranje vratiju donose visoku funkcionalnost i praktičnost. Riječ je o proizvodima poznatog proizvođača Seguin iz Francuske koji na sve proizvode daje garanciju od 10 godina.

Uz inteligentan sustav koji donosi uštede i brine za okoliš, Seguin moderni kamini predstavljaju revoluciju u svijetu grijanja. Osim što donose toplinu u Vaš dom, uživat ćete u prekrasnom ugođaju.

U ponudi su razni modeli kao što su Europa 7 Evolution, Visio 7, Visio 8, Pano 7 Evolution, Pano 7 Evo Plus, Super 8, Super 9, Sunflam, Panoramic, Multivision 7000, Multivision 8000, Multivision 7000 Hydro, Multivision 8000 Hydro, Hexa 7, Hexa 8, Rubis, Celsius, Insert 3000, Insert, Kiteflam, Spitflam i drugi.

Naša tvrtka Euro Kamini iz Varaždina radi na području cijele Hrvatske. Tako da Vam možemo ponuditi prodaju kaminskih ložišta, dostavu i montažu odnosno kompletnu ugradnju kamina na Vašoj lokaciji.

U nastavku pogledajte našu široku ponudu i pronađite model koji najbolje odgovara Vašim željama. Ukoliko želite odabrati kako će Vaš kamin izgledati kao finalni proizvod, galeriju gotovih kamina pogledajte ovdje: Seguin kamini.

Odaberite model prema Vašim potrebama i uz našu stručnu pomoć kreirajte svoj savršeni kamin. Za sve upite i pomoć prilikom odabira slobodno nam se obratite!

Seguin – Ložišta za kamine na drva


Copyrighted Image