Pošaljite nam email kontakt@euro-kamini.hr

Nazovite nas 095 197 8627

Pronađite nas Varaždin

Ložišta za kamine “Technical”

Ložišta za kamine na drva i pelete

Ložišta za kamine - dvostrani kamin

Tvrtka EURO KAMINI iz Varaždina nudi široku ponudu ložišta za kamine. Svi naši ugradbeni kamini su moderni kamini koji nude jedinstveni ugođaj i kvalitetu koja traje godinama.

U našoj ponudi su kamini na drva, kamini na pelete, ložišta za centralno grijanje i toplozračna ložišta. Nudimo Vam prodaju ložišta uz dostavu na području cijele Hrvatske, ali i kompletnu ugradnju kamina na Vašoj lokaciji.


Ložišta za kamine “Technical” – povoljna cijena za visoku kvalitetu

U mogućnosti smo Vam ponuditi proizvode najboljih europskih proizvođača kamina. Ovdje Vam predstavljamo ložišta proizvođača Technical koja su odlično rješenje, jer su najbolji omjer cijene i kvalitete. U našoj ponudi su vrlo popularna PanTherm, PanAqua i PanTech ložišta. Možete odabrati gusnata ložišta, ložišta za centralno grijanje, ložišta s podiznim vratima i druge modele.

Za sve naše proizvode vrijedi povoljna cijena uz garanciju 5 godina, a posebno ističemo da je za ova ložišta kratki rok isporuke pa ćete vrlo brzo uživati u Vašem novom kaminu.


Obratite se s povjerenjem!

Pogledajte našu ponudu, a za stručan savjet i dogovor oko svih detalja slobodno nas kontaktirajte. Ovisno o Vašim željama ponudit ćemo najbolje rješenje za Vaš savršen kamin!


Ložišta za centralno grijanje


Toplozračna ložišta


Copyrighted Image