Pošaljite nam email kontakt@euro-kamini.hr

Nazovite nas 095 197 8627

Pronađite nas Varaždin

Carbel kamini

Carbel kamini

Carbel kamini su proizvodi visoke kvalitete koji daju jedinstven ugođaj u Vašem prostoru. Riječ je o proizvodima svjetski poznatog proizvođača koji imaju jako lijep dizajn, a ugradnja je manje zahtjevna pa se dobiva visoko funkcionalan i vizualno privlačan kamin uz prihvatljivu cijenu.

U našoj širokoj ponudi su ugradbeni kamini, samostojeći kamini i samostojeće peći. Naročito su dojmljivi dvostrani kamini, a ujedno najavljujemo da među prvima nudimo najnoviji proizvod – kamin s pećnicom. Od zaista velikog broja različitih modela Carbel kamina izdvajamo sljedeće modele: Kronos, A-85 Plus, A-70 Plus, G-100, Vision insertable, HK-100, HK-80, H-69 T, RA-85 Plus, RK-100, RK-80, RK-70, RK-60, HK-100, K-100, K-80, K-70. Ares, Piris Dekor, Atenea, Helios, Maia, Atlas, Hermes i drugi.

Možemo Vam ponuditi prodaju kamina, uz kompletnu ugradnju i dostavu na području cijele Hrvatske. Odabir kamina ovisi o Vašim željama i potrebama, kao i svim specifičnostima prostora u kojem će se kamin nalaziti. Zato ćemo na temelju našeg dugogodišnjeg iskustva i profesionalnog rada ponuditi najbolje rješenje za Vaš prostor.

U nastavku pogledajte neke od modela iz naše bogate ponude, a za sve upite i stručan savjet slobodno nas kontaktirajte!

Copyrighted Image