Pošaljite nam email kontakt@euro-kamini.hr

Nazovite nas 095 197 8627

Pronađite nas Varaždin

Samostojeći kamini

Samostojeći kamini na drva – prodaja kaminaSamostojeci kamin na drva

MODERNI SAMOSTOJEĆI KAMINI

Samostojeći kamini su odlično rješenje za sve prostore, čak i za one u kojima ne postoje preduvjeti za ugradnju klasičnih zidanih kamina. Uz jednostavnu montažu samostojećeg kamina s ventilatorom možete već uskoro uživati u toplini i ljepoti Vašeg kamina!

U nastavku Vam donosimo najnovije modele za 2020. godinu. Riječ je o proizvodima svjetski poznatog proizvođača Carbel. Uz model koji najviše odgovara Vašim željama i potrebama možete odabrati stalak modernog dizajna koji će upotpuniti cjelokupni izgled Vašeg kamina.

POVOLJNA I BRZA DOSTAVA

Uz prodaju kamina i dostavu na području cijele Hrvatske, možemo Vam ponuditi stručan savjet kod odabira kamina te svu opremu za ugradnju i održavanje kamina.

SAMOSTOJEĆI KAMIN – MODERNO I POVOLJNO RJEŠENJE

Samostojeći kamin se lako ugrađuje, čak i tamo gdje ne postoje preduvjeti za izradu zidanog kamina. Kasnije ga prema potrebi možete premjestiti i na drugu lokaciju. Upravo zbog tih prednosti ovi kamini predstavljaju napredno i puno povoljnije rješenje nego kada je u pitanju zidani unutarnji kamin. Vrijedi spomenuti kako je u svaki kamin moguće ugraditi ventilator koji omogućava brzo upuhivanje toplog zraka, uz jednostavnu regulaciju putem termostata. Na taj način dobivate brz izvor topline i predivan ugođaj u Vašem prostoru.

Pogledajte modele u našoj ponudi i javite nam Vaš odabir da pripremimo ponudu zajedno s cijenom dostave na Vašu lokaciju. Za sva druga pitanja slobodno nas kontaktirajte!


Samostojeca pec na drva RK60Pec na drva s ventilatorom ATENEA AMBIENTESamostojeci kamin na drva AMB VISION SUSPENDIDASamostojeci kamin AMBIENTE ARESSamostojeci kamin s ventilatorom RA85Kamin s ventilatorom AMBIENTE RA85Samostojeci kamin na drva MAIA SLIMSamostojeci kamin MAIASamostojeci kamin RA85 LENERASamostojeci kamin na drva s pecnicom AMBIENTE ATLASSamostojeci kamin s pecnicom ATLASSamostojeci kamin na drva VISIONSamostojeci kamin VISION PIESamostojeci kamin RK80 PIESamostojeci kamin RK80 LENERASamostojeci kamin RK80Samostojeci kamin RK100Samostojeci kamin VISION novo

Copyrighted Image