Pošaljite nam email kontakt@euro-kamini.hr

Nazovite nas 095 197 8627

Pronađite nas Varaždin

Kamini s ventilatorom

Kamini sa ventilatorom – prodaja kaminaKamin s ventilatorom RA 85 Plus

MODERNI KAMIN ZA EFIKASNO GRIJANJE

Kamin s ventilatorom je odlično rješenje ako želite efikasno grijanje i prekrasan ukras u Vašoj kući ili ugostiteljskom objektu. U našoj ponudi su moderni kamini svjetski poznatog proizvođača Carbel koji će u Vaš prostor donijeti brz izvor topline i predivan ugođaj!

U nastavku pogledajte neke od najnovijih modela za 2020. godinu, a važno je istaknuti da svi Carbel kamini uz predivan dizajn nude mogućnost ugradnje ventilatora s regulatorom.

POVOLJNA I BRZA DOSTAVA

Nudimo prodaju kamina uz dostavu na području cijele Hrvatske. Također Vam možemo ponuditi stručan savjet prilikom odabira kamina te svu potrebnu opremu za ugradnju i održavanje kamina.

UGRADBENI KAMIN ILI SAMOSTOJEĆI KAMIN – ŠTO ODABRATI?

Ovisno o Vašim željama i zahtjevima prostora u koji želite smjestiti Vaš novi kamin, možete odabrati ložište s ventilatorom koje ćete sami ugraditi ili samostojeći kamin odnosno peć na drva s ventilatorom. Kod samostojećih kamina svakako je prednost da su lako ugradivi, čak i kad ne postoje preduvjeti za ugradbeni zidani kamin. Vrijedi spomenuti da u ponudi imamo i kamine s pećnicom koji zahvaljujući svojoj multifunkcionalnosti postaju sve popularniji. Bez obzira koji model izabrali, u svakom slučaju ćete dobiti vrhunski proizvod koji pruža maksimalnu iskoristivost i dugotrajnu kvalitetu za puno godina topline i ugodne atmosfere.

Odaberite model koji najbolje odgovara Vašim željama i potrebama te nas za sve upite slobodno kontaktirajte!


Copyrighted Image